Opleiding tanden bleken of Starterkit tanden bleken met cursus voor cosmetisch tanden bleken

Startpakket + cursus

Atartpakket mer opleiding tanden bleken? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ons team bestaat uit gediplomeerde tandheelkundigen, die u ook na uw opleiding graag helpen met een GOED advies. Wij begrijpen dat er meerdere aanbieders zijn, maar geen enkele daarvan hebben een tandheelkundige achtergrond. Om die reden zijn wij er van overtuigd dat er voor uw professioele bedrijf geen betere keuze is dan te leren van echte professional met correcte vakkennis. Zeker wanneer het eens écht nodig is. Door onze KENNIS, KUNDE, ERVARING én DIPLOMA`S. Leer dus tanden bleken van de enige gediplomeerde opleider in NL!

Startpakketten bekijken? ae1cb4_23e25f8f8a6f4caca6511a7773d1dde2_mv2.gif

Subcategories

  Active filters

  Opleiding tanden bleken + Startpakket Ultra Pro

  Startpakket tanden bleken met cursus of opleiding. In dit startpakket kiest u voor de bleeklamp Ultra White. Wat deze Ultra White tandenbleeklamp anders maak dan de andere? Hij is bijvoorbeeld 30% sterker dan de Pro, maar gelijk aan de X-treme Smile, alleen dan met wat minder technische hoogstandjes. Gewoon een bleeklamp met een super goede lichtopbrengst.

  Opleiding tanden bleken + Startpakket Beyond Polus

  Beyond Polus Ultra Advanced bleeklamp. Al 11 jaar op rij verkozen door tandartsen in Amerika tot beste bleeklamp ter wereld! Nu EXCLUSIEF in ons assortiment als dealer voor de gehele BENELUX! Trots zijn wij! 

  Deze bleeklamp heeft een compleet andere techniek dan de meeste bleeklampen, omdat naast het gewone blauwe licht, ook halogeen en ultrasound toegevoegd worden, om een nog beter resultaat neer te zetten. Hij is ook beschikbaar voor de cosmetische sector.

  Product added to compare.