X-treme Smile tandenbleekgels

Latest posts

Tanden bleken in de schoonheidssalon door schoonheidsspecialiste

Cosmetisch tanden bleken

Tanden bleken in de schoonheidssalon mag als je de juiste producten gebruikt. Samen met onze cursus en bleekgels haal jij de mooiste resultaten. Wat je moet weten over onze producten is dat ze volledig voldoen aan alle wetgeving die er op dit gebied bestaat. Je leest vaak op websites: voldoet aan de eisen van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Alleen is dat natuurlijk de onkunde die hoogtij viert. De NVWA is de controlerende instantie in Nederland, die controleert of je voldaan hebt aan alle eisen die er zijn voor het op de markt brengen van de producten.

Zou de NVWA onze producten goedkeuren? Jazeker, want we hebben onze producten keurig genotificeerd, alle elementen voor de verpakking zijn goed en natuurlijk beschikken we over de juiste papieren van de producten. Geen Chinese cosmetica in onze "toko". Bij ons vind je alleen pure kwaliteit!

En verder? Onze producten zijn geschikt voor mensen met een vegan lifestyle, zijn niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn daarnaast ook nog eens Halal.  Wat wil je naast een goed resultaat nog meer zou je zeggen toch?

xtreme%20smile%20icoontjes.jpg

Subcategories

    Veuillez nous excuser pour le désagrément.

    Effectuez une nouvelle recherche

    Product added to compare.