Electrische behandelstoel Fiorino Neptune heeft 4 motoren en is geschikt voor iedere veeleisende schoonheidssalon. Hij heeft niet alleen en Italiaanse naam, maar is ook daadwerkelijk in Italië gemaakt. Dat zie je ook terug in de luxe uitvoering. Uw klanten liggen heerlijk confortabel en zacht. Het is zelfs mogelijk om massages op deze stoelen te geven, want het comfort kussentje haalt u zo uit de hoodsteun, waaronder een gezichtuitsparing zit. Deze prachtige en solide behandelstoel is onmisbaar in elke salon. De stoel beschikt over een eenvoudig maar tegelijk prachtig uiterlijk. Hij is eenvoudig in gebruik. Iedere klant zal zich prettig voelen in deze stoel.

Er is gekozen voor een zeer hoogwaardige PU kunstleder die zeer bestendig is tegen uv licht en diverse chemicaliën. Voor een behandelstoel is dit het best mogelijke materiaal waarvoor men kan kiezen. Kwalitatief is deze stoel voor het topsegment. Tevens heeft deze hoogwaardige bekleding een soft feather gevoel en heeft in combinatie met de memo foam een geweldige lig & zit ervaring. Een behandeling ontvangen in deze behandelstoel is een lust voor het gehele lichaam.

De uitschuifbare hoofdsteun is voorzien van een soft feather gevoel hoofdkussen om gedurende de behandeling u een zo weldadig als mogelijk lig te garanderen. De armleuningen van de Neptune hebben een hoge belastbaarheid, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als uw cliënt zich onverhoopt afzet op de armleuningen bij het uitstappen van uw kostbare behandelstoel. De armleuningen zullen niet gaan doorhangen na deze actie.

De Fiorino Neptune heeft in totaal vier motoren en een daar van is voor de befaamde Trendelenburg stand, de Trendelenburg stand in deze behandelstoel Fiorino Neptune maakt een uitgebreide gezichts- & decolleté behandeling zeer comfortabel daar het niet gewenst is voor uw cliënt om langer dan 15 minuten kaars recht op een behandelstoel te liggen, de Trendelenburg stand op de Fiorino Neptune behandelstoel maakt het mogelijk om het zitvlak naar achteren te hellen zodat het einde van het zitvlak de knie holten uw cliënt opvullen en dit met het rugdeel 5 graden omhoog maakt het ligcomfort uw cliënt tot een aangenaam hoogte punt.

 •    Lengte 188cm-200cm Breedte met armleuningen 78cm
 •    Breedte zonder armleuningen 58cm
 •    Hoogte minimaal 64cm
 •    Hoogte maximaal 92cm
 •    De belastbaarheid van deze behandelstoel is 200 KG
 •    Motor 4: is voor het verstellen van het rug gedeelte.
 •    Motor 3: is voor het verstellen van het Trendelenburg systeem.
 •    Motor 2: is voor het verstellen van het voetendeel.
 •    Motor 1: is voor de bediening van de hoog/laag functie.
 •    1 jaar garantie op de motoren
 •    Wij kunnen de stoel bij u bezorgen voor €85,- ex btw

Elektrische behandelstoel Bello 4 motoren

Fiche technique

Formaat
200 x 60 x ±160 cm

Vous aimerez aussi

8 autres produits dans la même catégorie :

Product added to compare.