X-treme Smile tandenbleekgels

Laatste posts

Cursus tanden bleken of tandenbleek opleiding? Wij zijn gediplomeerd.

Cursusdata & Inschrijven

Cursus tanden bleken? Inschrijven kan zonder account!

Een cursus tanden bleken volg je natuurlijk bij dé expert in Nederland. We zijn de enige opleider in NL met een tandheelkundige achtergrond en daarom garanderen we jou de beste opleiding die er mogelijk is op het tandenbleek gebied. Iedere salon of mondhygienistenpraktijk leren we hoe ze zelf een professionele tandenbleek behandeling uit kunnen voeren en hoe ze de mooiste resultaten kunnen behalen. Voor jouw praktijk en jouw klanten wil je toch alleen het beste? Nummer 1 van NL! Ook zijn wij een CRKBO geregistreerde onderwijsinstelling (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)

CRKBO-logo.png

De tandenbleek cursus is een praktische opleiding, waarbij we de noodzakelijke theorie in eenvoudige Jip-en-Janneke taal uitleggen, zodat het voor iedereen te volgen is. Wanneer je de theorie namelijk goed beheerst, zal het praktische deel ook beter gaan en zullen daarmee ook de resultaten optimaal zijn. Je wilt natuurlijk wel snappen wat er gebeurt op het moment dat je de gel gebruikt. Hoe je die gebruikt, wanneer juist niet, wanneer je moet opletten en wanneer behandelen echt niet mogelijk is. Juist daarom kies je voor ons.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Tandkristallen startpakket - met cursus &...

  Tandkristallen / toothgem cursus + startpakket & videotraining. Wil jij leren hoe je jouw klanten een stralende smile met een *BLING* geeft? Een cursus tandkristallen volg je bij X-treme Smile, omdat we in NL de enige groothandel en opleider zijn die zelf uit de tandheelkunde komen, maar nog meer omdat je bij ons de beste back-up krijgt, de juiste kennis en het grootste en beste assortiment aan kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn onze trainingen CRKBO gecertificeerd en dus vrijgesteld van BTW.

  Tandkristallen startpakket XL - met cursus &...

  Tandkristallen / toothgem cursus + XL startpakket & videotraining. Wil jij leren hoe je jouw klanten een stralende smile met een *BLING* geeft? Een cursus tandkristallen volg je bij X-treme Smile, omdat we in NL de enige groothandel en opleider zijn die zelf uit de tandheelkunde komen, maar nog meer omdat je bij ons de beste back-up krijgt, de juiste kennis en het grootste en beste assortiment aan kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn onze trainingen CRKBO gecertificeerd en dus vrijgesteld van BTW.

  Product toegevoegd aan vergelijking