Beyond Teeth Whitening Distributeur Nederland - België & Luxemburgbeste%20tandenbleeklamp%20polus%20beyond%20tandenbleker.png

Al langer dan 10 jaar lang werken wij samen met Beyond; Global leader in aesthetic dentistry! Trots zijn wij dat we in 2020, toen was ons 10 jarig bestaan, ons exclusief distributeur van Beyond in de Benelux mogen noemen. Dat Beyond ons kiest als zijn partner is een eer, maar niet verrassend. Als Global Leader wil je in de regio natuurlijk alleen werken met een bedrijf dat zich net zo inspant als zij zelf. En dat zijn wij! Voor de hele BENELUX zullen wij dan ook graag uw vragen beantwoorden en u alle producten leveren die u van Beyond wenst.


Beyond maakt producten die zich specifiek richten op het bleken van tanden. Hun techniek is voortschrijdend en de producten liggen voortdurend onder een vergrootglas. Hoe kunnen we producten beter maken, hoe kunnen we het gebruiksgemak verbeteren, wat willen onze klanten. Deze vragen dienen continu gesteld te worden.

X-TREME%20SMILE%20WEBSITE%20DIVIDER-01.png

De beste bleeklamp ter wereld! De Beyond Polus Advanced

De Beyond Polus Advanced heeft in de Verenigde Staten al 10 jaar lang op rij de prijs voor beste bleeklamp gewonnen. De Dental Advisor verwerkt hierbij de meningen van tandartsen en komt zo tot een uitslag. Dus gekozen door specialisten.

Al 11 jaar lang op rij!

 

Peroxide in-office bleeksets voor de tandartspraktijk

Speciaal voor de tandartsen en tandartspraktijken in ons bestand, voeren wij de producten van Beyond die waterstofperoxide bevatten. Uiteraard heeft u voor deze producten een BIG registratie nodig. De producten van Beyond zijn zeer effectief.

De MAX5 Solution 5 patient kit bestaat uit 5 geconcentreerde spuitje van 35% H2O2 (Waterstofperoxide), die je dient te mengen met de Solution. Zo kom je op een in de EU toegestane percentage van 6% Waterstofperoxide.

Global leader in aesthetic dentistry!

Product added to compare.