X-treme Smile tandenbleekgels

Laatste posts

Lijm voor tandkristallen, primer BLINQ* Blue etch en de starterskit

Startpakket & Lijm Enzo

Lijm voor tandkristallen, primer BLINQ* Blue etch en de starterskit voor tandkristallen en tandsieraden vind je hier.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Minikit Tandkristallen startpakket + cursus /...

  Met deze minikit kun jij de cursus tandkristallen en tootgems prima voltooien. Jouw starterskit bevat alles wat je nodig hebt; fullsize BLINQ* Glue, Blue en Primer, een klein uithardingslampje, 1 setje van 25 stuks originele heldere tandkristallen, wattenrollen en natuurlijk daarbij de instructies en video. Ook kun je je certificaat behalen. Onze trainingen zijn CRKBO gecertificeerd en dus vrijgesteld van BTW.

  Tandkristallen startpakket - met cursus &...

  Tandkristallen / toothgem cursus + startpakket & videotraining. Wil jij leren hoe je jouw klanten een stralende smile met een *BLING* geeft? Een cursus tandkristallen volg je bij X-treme Smile, omdat we in NL de enige groothandel en opleider zijn die zelf uit de tandheelkunde komen, maar nog meer omdat je bij ons de beste back-up krijgt, de juiste kennis en het grootste en beste assortiment aan kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn onze trainingen CRKBO gecertificeerd en dus vrijgesteld van BTW.

  Tandkristallen startpakket XL - met cursus &...

  Tandkristallen / toothgem cursus + XL startpakket & videotraining. Wil jij leren hoe je jouw klanten een stralende smile met een *BLING* geeft? Een cursus tandkristallen volg je bij X-treme Smile, omdat we in NL de enige groothandel en opleider zijn die zelf uit de tandheelkunde komen, maar nog meer omdat je bij ons de beste back-up krijgt, de juiste kennis en het grootste en beste assortiment aan kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn onze trainingen CRKBO gecertificeerd en dus vrijgesteld van BTW.

  Product toegevoegd aan vergelijking