X-treme Smile tandenbleekgels

Laatste posts

Gearchiveerde posts

Blekende tandpasta na tandenbleek behandeling? Tuurlijk zijn onderhoudsproducten nodig.

Gebitsverzorging

Uw witte tanden of gebleekte tanden goed onderhouden? Onderhoudsproducten zoals de blekende tandpasta Van Beyond kunt u direct inkopen bij de enige gediplomeerde opleider voor tanden bleken.

Als professional verkoopt u natuurlijk ook producten die daarbij aansluiten. Beyond staat voor topkwaliteit en de beste resultaten.

Subcategorieën

  Actieve filters

  Beyond Pearl White Sensitive Tandpasta Mini

  Beyond Pearlwhite Sensitive Whitening Tandpasta in mini travelsize. Beyond Pearwhite Sensitive is geschikt voor gevoelige tanden. Potassium nitraat is een natuurlijke pijnbestrijder. Een specialist kijkt niet naar hoe je een product fabriceert, maar hoe je een product zo kunt fabriceren dat het daadwerkelijk iets doet! Waarom? Omdat je alleen zo een werkend product krijgt. Pearl White tandpasta`s hebben een samenstelling in ingrediënten die er voor zorgt dat kleurstoffen niet direct weer vat krijgen op het gebit.

  Beyond Pearl White Tandpasta Mini

  Beyond Pearlwhite Advanced Whitening Tandpasta mini travelsize. Een specialist kijkt niet naar hoe je een product fabriceert, maar hoe je een product zo kunt fabriceren dat het daadwerkelijk iets doet! Waarom? Omdat je alleen zo een werkend product krijgt. Pearl White tandpasta`s hebben een samenstelling in ingrediënten die er voor zorgt dat kleurstoffen niet direct weer vat krijgen op het gebit.

  Product toegevoegd aan vergelijking