Beyond Pearlwhite Sensitive Whitening Tandpasta

Beyond Pearwhite Sensitive is geschikt voor gevoelige tanden. Potassium nitraat is een natuurlijke pijnbestrijder. Het is een soort zout (mineraal) dat er voor zorgt dat pijnprikkels geblokkeerd worden en dat deze niet door je hersenen geregistreerd worden. Hoe mooi is dat! Gevoeligheid wordt zo actief tegengegaan en hoort tot de verleden tijd, terwijl je tanden optimaal wit gehouden worden en zelfs nog witter zullen worden. 
Beyond Pearlwhite Sensitive Whitening Tandpasta is ronduit het beste onderhoudsproduct voor uw stralende tanden. Pearlwhite tandpasta's geven de bescherming die uw normale tandpasta ook geeft, maar zorgt er daarnaast voor dat kleurstoffen actief worden afgebroken, zodat deze geen kans hebben zich weer in uw tandbeen te nestelen. De perfecte tandpasta die tanden daadwerkelijk witter houdt en maakt.Advanced Whitening zegt het eigenlijk al. Het betekent eigenlijk dat er op een revolutionaire manier tanden witter gemaakt worden. Daar staat Beyond ook om bekend in de wereld. Beyond is op esthetisch gebied een wereldwijde speler en de absolute marktleider. Ze houden zich alleen bezig met tanden bleken, daarom mogen we van Beyond ook een specialistische tandpasta verwachten die voorbij stevent aan alle andere whitening tandpasta`s. Deze tandpasta is niet vergelijkbaar met alle andere whitening tandpasta`s zoals u die kent uit de lokale drogisterij.

Tandpasta`s hebben bij ontvangst altijd een minimale houdbaarheidsdatum van 6 maanden!

Big Size!

De enige tandpasta
die echt witter maakt!

100%

Tevreden klanten!
Zichtbaar resultaat.


Een specialist kijkt niet naar hoe je een product fabriceert, maar hoe je een product zo kunt fabriceren dat het daadwerkelijk iets doet! Waarom? Omdat je alleen zo een werkend product krijgt. Pearl White tandpasta`s hebben een samenstelling in ingrediënten die er voor zorgt dat kleurstoffen niet direct weer vat krijgen op het gebit en dus het liefst meteen afgebroken worden vóórdat ze het gebit weer "betreden" en zo het mooie resultaat bederven. Na iedere poetsbeurt ziet men weer dat mooie resultaat.
  •   Perfecte dagelijkse verzorging
  •   Voorkomt cariës
  •   Frisse adem
  •   Breekt verkleuring direct af door zijn unieke formule
  •   Voorkomt de vorming van tandsteen
  •   Dierproefvrij & bevat geen dierlijke ingrediënten
  •   Made in the USA

2020244

Wellicht vindt u dit ook leuk

8 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan vergelijking