X-treme Smile tandenbleekgels

Laatste posts

Opleiding tanden bleken of Starterkit tanden bleken met cursus voor cosmetisch tanden bleken

Startpakket + Cursus tanden bleken

Startpakket met opleiding of cursus tanden bleken? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ons team bestaat uit gediplomeerde tandheelkundigen, die je ook na je opleiding graag helpen met een GOED advies. Je leert alles over de anatomie, hoe je de tandenbleekgel aanbrengt, contra-indicaties, hoe je een intake doet, gebitsaandoeningen en noem het maar op. Je komt als volleert tandcosmeticus bij ons vandaan. Daarnaast ben je bij ons extra zeker, want we zijn een CRKBO gecertificeerde onderwijsinstelling. (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Wij begrijpen dat er meerdere aanbieders zijn, maar geen enkele daarvan hebben een tandheelkundige achtergrond. Om die reden zijn wij er van overtuigd dat er voor jouw professionele bedrijf geen betere keuze is dan te leren van echte professionals met correcte vakkennis. Zeker wanneer het eens écht nodig is. Door onze KENNIS, KUNDE, ERVARING én DIPLOMA`S. Leer dus tanden bleken van de enige gediplomeerde opleider in NL!

Startpakketten bekijken? ae1cb4_23e25f8f8a6f4caca6511a7773d1dde2_mv2.gif

Subcategorieën

  Actieve filters

  Tandkristallen startpakket - met cursus &...

  Tandkristallen / toothgem cursus + startpakket & videotraining. Wil jij leren hoe je jouw klanten een stralende smile met een *BLING* geeft? Een cursus tandkristallen volg je bij X-treme Smile, omdat we in NL de enige groothandel en opleider zijn die zelf uit de tandheelkunde komen, maar nog meer omdat je bij ons de beste back-up krijgt, de juiste kennis en het grootste en beste assortiment aan kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn onze trainingen CRKBO gecertificeerd en dus vrijgesteld van BTW.

  Tandkristallen startpakket XL - met cursus &...

  Tandkristallen / toothgem cursus + XL startpakket & videotraining. Wil jij leren hoe je jouw klanten een stralende smile met een *BLING* geeft? Een cursus tandkristallen volg je bij X-treme Smile, omdat we in NL de enige groothandel en opleider zijn die zelf uit de tandheelkunde komen, maar nog meer omdat je bij ons de beste back-up krijgt, de juiste kennis en het grootste en beste assortiment aan kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn onze trainingen CRKBO gecertificeerd en dus vrijgesteld van BTW.

  Product toegevoegd aan vergelijking