X-treme Smile tandenbleekgels

Laatste posts

Gearchiveerde posts

Opleiding tanden bleken of Starterkit tanden bleken met cursus voor cosmetisch tanden bleken

Startpakket + Cursus tanden bleken

Startpakket met opleiding of cursus tanden bleken? Bij ons ben je aan het juiste adres. Ons team bestaat uit gediplomeerde tandheelkundigen, die je ook na je opleiding graag helpen met een GOED advies. Je leert alles over de anatomie, hoe je de tandenbleekgel aanbrengt, contra-indicaties, hoe je een intake doet, gebitsaandoeningen en noem het maar op. Je komt als volleert tandcosmeticus bij ons vandaan. Daarnaast ben je bij ons extra zeker, want we zijn een CRKBO gecertificeerde onderwijsinstelling. (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Wij begrijpen dat er meerdere aanbieders zijn, maar geen enkele daarvan hebben een tandheelkundige achtergrond. Om die reden zijn wij er van overtuigd dat er voor jouw professionele bedrijf geen betere keuze is dan te leren van echte professionals met correcte vakkennis. Zeker wanneer het eens écht nodig is. Door onze KENNIS, KUNDE, ERVARING én DIPLOMA`S. Leer dus tanden bleken van de enige gediplomeerde opleider in NL!

Startpakketten bekijken? ae1cb4_23e25f8f8a6f4caca6511a7773d1dde2_mv2.gif

Subcategorieën

  Actieve filters

  Tandkristallen startpakket - met minicursus &...

  Tandkristallen cursus startpakket - met minicursus & videotraining. Wil jij leren hoe je jouw klanten een stralende smile met een *BLING* geeft? Een cursus tandkristallen volg je bij X-treme Smile, omdat we in NL de enige groothandel en opleider zijn die zelf uit de tandheelkunde komen, maar nog meer omdat je bij ons de beste back-up krijgt, de juiste kennis en het grootste en beste assortiment aan kwaliteitsproducten. Daarnaast zijn onze trainingen CRKBO gecertificeerd en dus vrijgesteld van BTW.

  Startpakket Ultra + Opleiding tanden bleken

  Startpakket tanden bleken met cursus of opleiding. In dit startpakket kiest u voor de bleeklamp Ultra. Wat deze Ultra tandenbleeklamp anders maak dan de andere? Hij is bijvoorbeeld 30% sterker dan de Pro, maar gelijk aan de X-treme Smile, alleen dan met wat minder technische hoogstandjes. Gewoon een bleeklamp met een super goede lichtopbrengst. Deze tandenbleeklamp heeft alle gemakken van de gewone Pro, maar laat resultaten zien die van het scherm afspatten! Maak tanden ultra white!

  Startpakket Beyond Polus + Opleiding tanden bleken

  Beyond Polus Ultra Advanced bleeklamp. Al 11 jaar op rij verkozen door tandartsen in Amerika tot beste bleeklamp ter wereld! Nu EXCLUSIEF in ons assortiment als dealer voor de gehele BENELUX! Trots zijn wij! 

  Deze bleeklamp heeft een compleet andere techniek dan de meeste bleeklampen, omdat naast het gewone blauwe licht, ook halogeen en ultrasound toegevoegd worden, om een nog beter resultaat neer te zetten. Hij is ook beschikbaar voor de cosmetische sector.

  Product toegevoegd aan vergelijking